God fortsättning på julen!

Vi firade jul här hemma hos oss med våra familjer igår. Det som var mindre roligt var att min mormor inte orkade komma. Annars var julaftonen fantastisk med god mat och fina julklappar! Jag fick bl a bidrag till en digital systemkamera, fotokurs, Kitchen Aid med tillbehör.
Idag blir det en lugn dag. Ingenting inplanerat och det känns skönt.

Äntligen jullov!!!

Ja, nu är äntligen det efterlängtade jullovet här. Det känns redan jätteskönt!
Igår hade vi N:s företag här hemma på julmiddag. Det var mycket trevligt!
När N kommer från skolan om ca 2 timmar ska vi röja undan här hemma och packa för att åka till stugan i Dalsland. Det ska bli hur skönt som helst. Jag har inte varit där sen vi hade kräftskiva i mitten av september.

I slutet av februari ska jag åka på Scrapkryssningen tillsammans med 120 andra scarppare. Ska bli hur kul som helst.Önskar er alla en riktigt GOD JUL!

081204

Igår hade jag migrån vilket var jättelängesen. Jag åkte till jobbet men fick åka hem redan kl 10.30. Låg sen i sängen hela dagen men huvudvärken gick inte över. Så när sambon kom hem fick han bege sig till Apoteket och köpa Zomig nasal. En spray i näsan och jag var frisk efter 2 timmar. Jag säger bara tacka vet jag Zomig!!!

Idag har jag varit på min fantastiska utbildning Framtidens Lärmiljö.

En promenad ner på stan när jag kom hem för att inhandla en present till ett par kompisar som fått en liten dotter.

Jag har också gjort ett dörrhjärta i mossa som vi ska ge bort i morgon kväll när vi ska till en arbetskamrat till sambon.

Mina steg idag: 11 483

Vikt: 58,8 kg


  

Vilken fantastisk dag!

I lördags var jag, Lina, Marie, Elisabeth, Karin, Camilla och Tina hos underbara Annika. Vi pysslade, skvallrade och åt kanongod mat. Jag fick gjort 7 layouter och 10 kort. Tack till alla som var med för en dag jag kommer leva länge på!


Ett stort TACK till följande fantastiska butiker som ställde upp med lite smått och gott som förgyllde vår dag!
- Kortmakaren
- Scrapaddicted
- Papermaze
- Scrapduon
- Scrapperiet

Här är några av de alster jag gjorde i lördags:

   
  

RSS 2.0