080921

Ja, jag lever!
Det har varit så mycket att göra sista tiden. Göra i ordning inför lägenhetsvisning som vi haft idag. Det blir 2 till i veckan, sen hoppas vi att någon är intresserad av att köpa den. Ikväll började vi med att fixa i min lägenhet också. det är en del att göra där med. Så nu vet jag vad gör i veckan!

Har varit förkyld igen. Egentligen så har jag inte varit riktigt frisk sen jag var fökyld i mitten av augusti. Men nu känns det bättre och det känns som jag kan börja med några promenader denna vecka i alla fall. Börjar klättra på väggarna nu. Jag som varit så flitig med träningen hela sommaren.

Med vv går det så där. Visst jag håller vikten men orkar inte tänka vv. Men ska försöka igen denna vecka.

Något pysslande har det inte blivit heller. Men denna vecka ska jag till kompisar i Kungsbacka och göra lite kort.


080907

Det var längesedan sist! Det har varit mycket att göra på jobbet och hemma. Alltid mycket i början av ett nytt läsår. Här hemma håller vi på att homestylar inför fotograferingen av N:s lägenhet. Min tar vi tag när hans är fotad på tisdag. Förra veckan var vi nya lägenheten på Kastellgatan och mätte. Efter det åkte vi till en köksleverantör som ska rita ett kök åt oss. De skulle höra av sig i veckan som kommer. Vi ska givetvis lämna in ritningar till flera företag så att vi kan välja det bästa och mest prisvärda. Det kändes jättebra i lägenheten och jag tror vi kommer stormtrivas där. Jag blängtar så till vi får den och kan börja renovera.

Igår var jag och svägerskan på Nordiska stämpel- & scrapmässan. Inhandlade en hel del kul. Så sugen på att scrappa men det finns det inte tid till just nu.

Nu ska jag sy nya gardiner till vardagsummet.

RSS 2.0