Ny kamera

Jag har äntligen köpt en ny kamera. Det blev en Canon 500d och jag känner mig jättenöjd.Här är några kort jag gjort senaste tiden.

  
 

Utflykt till Skärhamn

Igår besökte jag kompisar i Skärhamn. Vi tog en långpromenad i det fina vädret, åt nyttiga pannkakor till lunch inomhus (det var för varmt att sitta på altanen) och gick till stranden så lilla H fick bada lite. En alldeles underbar dag.


Bloggcandy

Detta fina paket kan man vinna hos Scrapgalen:Kika in på denna adress om du är sugen på att vinna:  http://scrapgalen.blogspot.com/2009/06/blog-candy.html

Jag hoppas verkligen att jag vinner för jag älskar verkligen dessa papper!

Sommarlov, sommarlov ...

Nu har jag sommarlov! Underbart!
På torsdag åker vi till Dalsland för att fira midsommar.
Vi har bokat en resa till Turkiet 11 juli. Ska bli skönt att komma bort från renoveringen ett tag.

Skolavslutning

Idag har vi haft skolavslutning. Det var mycket trevligt! Först har hela skolan gemensam avslutning utomhus med sång och utspark av niorna sen går vi in resp klassrum. Mina elever läste sommardikter och efter det fikade vi och sen var det sommarlov. Jag fick fina presenter av barnen och föräldrarna. Av 2:orna fick jag en flaska bubbel, en bok och mörk choklad. Av F-1:orna fick jag en korg fylld med en apelsinskalare, stavmixer, grytlappar, salt- och pepparkvarn, timer och salladsbestick.
Jag jobbar 4 dagar till sen är det sommarlov för mig och det ska bli riktigt skönt.
Nu ska jag iväg på "symöte" med ol-kompisarna. Måste packa material till de beställningskort jag ska göra.

Vilken fantastisk mara idag!

Idag har jag varit på kortmakarmara hos Kortmakaren i Floda. Det har varit en helt fantastisk dag! Det var många utlottningar, ett lotteri och hela 10 utmaningar. Helt otroligt vad generösa Tina, Sara och Maria var! Jag vann lotterivinsten som var ett stort paket från Kortmakaren. Jag blev jätteglad och tackar så mycket!Följande vann jag på utlottningar:

  

En idébok från Hero arts, en stämpel från Kortmakaren och tre stämplar från Hero arts.

Jag gjorde 2 lo, 5 kort och en ask.

   
  

 

Jag vill tacka alla sponsorer och Sara, Tina och Maria för en helt fantastisk dag!


Studentkort

Här kommer ett studentkort som jag gjort.


Nu är det bara 4 dagar kvar sedan är det sommarlov för barnen i skolan. Till hösten ska jag fortsätta med samma barn som jag har idag som då blir en 2-3:a. Jag har idag skrivit ihop en liten sommarläxa till barnen som handlar om att de ska ta 10-15 foton i sommar som vi ska använda till att göra bildspel. Hoppas att barnen tycker det blir kul!


Underbara balkong

Sitter i solskenet på vår balkong och tänker på en av mina kollegor som drabbats av något ofattbart! Ända sedan min chef berättade i morse har mina tankar funnits hos henne.  

Ska snart bege mig till affären och hämta ut ett paket från Scrapduon med underbara papper.

På lördag ska jag på Kortmakarens kortmakarmara. Det ska bli jättekul att sitta och pyssla en hel dag. Dessutom med min goa kollega L och min svägerska J.

RSS 2.0