081126

Dagens vikt: 59,7 kg

Antal steg: 8392

Matsedel:
Frukost: Havrekuddar, mjölk, äpplemos 3,5
Lunch: Spaghetti, köttfärssås 7
Mellanmål: Banan, clementiner, vv-bar 2,5
Kvällen: Kanelbulle, juleskum 7

Använda: 20 

Sparade: 0081125

Imorgon gör jag en nystart vad gäller min viktminskning. Har ju inte många kilo kvar till målvikt. Sista tiden har jag inte varit speciellt motiverad har haft annat i tankarna men nu känner jag att jag vill ta bort de sista kilona och vara klar med min viktminskning för gott!!! Så nu gäller dokumentation här i bloggen varje dag samt regelbunden motion. Ska ikväll bestämma mig för om jag ska köpa gymkort på Fysiken eller Friskis.  

081123

Sitter här med hela matsalsbordet fullt med pysselsaker. Har gjort 2 grattiskort och tänkte göra om min organisation lite.
Igår hade jag , N och J 100-årskalas här i vår lägenhet. Vi var 30 personer och det var jättetrevligt. Hoppas inte grannarna blev alltför störda av oss bara.
Imorgon ny vecka och ett samtal kvart i åtta på morgonen. Skönt att jag inte har några på em för då kan jag åka hem tidigt och kvitta tid från förra veckans samtal.

081116

Redan söndag kväll! Vart tog helgen vägen? Har idag varit hos N:s farmor i Onsala och ätit lunch sen var mina föräldrar här hos oss i kväll. Igår hade vi besök av goda vänner. Vi tog en fördrink hos oss och gick sedan ner på Linnégatan och åt för att sedan avsluta kvällen hemma hos oss med kaffe och avec. Vi bokade in en resa till Köpenhamn i mars med dem. Skall bli helt underbart!

Imorgon börjar jag med mina utvecklingssamtal. Skall genomföra 23 stycken på 3 veckor. Första gången jag genomför dem via ett program på datgorn. Skall bli spännande!

081110

Ligger i soffan på Kastellgatan och har fyllt i några utvecklingsplaner för mina elever. Fattar inte var kvällen tog vägen! Skulle ju hinna med så mycket. Känner mig trött och ska nog snart krypa ner i sängen och läsa.
Det känns jättebra i vår nya lägenhet. Än så länge har vi inte gjort något men vi ska måla om och renovera köket.
Tyvärr blir det inte så mycket pysslat. Har inte hunnit med det.

RSS 2.0