Underbara sol!

Sitter på balkongen och njuter i solskenet! Det är ju helt fantastiskt!
Bara en arbetsdag kvar denna vecka och då ska vi gå skolans traditionella valborgvandring som våra 6:or arrangerar.
Vi håller på för fullt här hemma med att riva tapeter i vardagsrummet så det blir inte mycket pysslande.

Mitt första bia-projekt: en receptbok

Här är min receptbok från i tisdags:

  

  

 


Vart tog påsklovet vägen?

Ja, då har jag jobbat en hel dag igen! Lovet bara försvann.
Ikväll har jag varit på pysselkväll på jobbet som pannkakstårta höll i. Vi gjorde Bia-böcker och det var jätteroligt! Jag gjorde en receptbok och ska se om jag kan fortsätta lite nu. Det är dock inte så lätt att pyssla eftersom vi bara har köket, hallen, sovrummet och badrummet att vara i. Vi har påbörjat renoveringen i matsal för fullt och det innebär att vi varit tvugna att stänga av vardagsrummet också. 2 väggar i matsalen är nästan helt nerrivna till tegelstenarna vilket inte var meningen men så kan det gå när väggarna inte är så bra. Fast detta har inneburit att vi har tänkt om vad gäller fondvägg med tapet. Istället blir det nu två tegelväggar som fondväggar. Det blir kanonfint tror jag!

Glad påsk!

Nu åker jag till landet.
Jag önskar er alla en riktigt glad påsk!

Lägenheten är såld!

Äntligen är min gamla lägenhet i Björkekärr såld! Jag är så glad att jag väntade med att sälja till nu. Jag fick nämligen 145 000 kr över utgångspriset! Ska skriva papper i eftermiddag. Imorgon ska jag och min vän A åka på utflykt till Kinna och Skene.
Påskhelgen tillbringar vi på landet i Dalsland. Jag ska åka buss upp eftersom N åker till Kristinehamn för att jobba i morgon och på torsdag.

Glad påsk!

Bidrag till Kortskissens tävling

Här kommer mitt bidrag till Kortskissens tävling:Förra lördagen satt jag och pysslade i skenet av levnade ljus eftersom det var earth hour och då såg det så här på bordet:Dessa layouter gjorde jag under kvällen:

Nu njuter jag av påsklov och det fantastiska vädret.
Vi har börjat riva tapeter i matsalen. Det är inget lätt jobb precis!

RSS 2.0