Scrappat

Denna vecka har jag fått pysslat en hel del. Jag har gjort ett kort till en kollega, 2 lo och en påse.
Kortet fick jag inspiration till på rekordträffen. Såg ett liknande i Arkivets affär. Påsen hittade jag inspiration till på
http://cosmocricket.typepad.com/cosmo_cricket/.

  
Idag har vi haft avslutning på vårt äppeltema med 2-3:orna genom att ha öppte hus för föräldrarna. Barnen var superduktiga och sålde fika, äpplechips, torkade äppleringar, äpplemuffins, äppleketchup, äpplemos och kort med äpplemotiv. Vi fick in hela 4000 kr! Fröknarna var jättestolta!


Rekordträffen

Igår var jag på rekordträffen och det var himla trevligt. Det fanns 6 st utmaningar och jag var med i 5 av dem.


1. Tolka skissen: Gjorde en LO om middagen vi åt på stranden sista kvällen i Turkiet.2. Ska gå i rosa: Gjorde en LO om äppleträd. Denna vann jag med.4. Jul: Gjorde en LO och ett kort.

5. Kärlek: Gjorde en LO och ett kort.


6. Använd stämplar: Gjorde ett kort min VFU-student som slutar på fredag.Utöver detta gjorde jag denna LO också.Mera kort!

Igår fick några vi känner en lite kille. Givetvis knåpade jag ihop ett kort som jag ska lägga på brevlådan i morgon. Jag inspirerades av förra veckans kortskiss.Har idag förberett lite inför helgens rekordträff.

Imorgon har jag en lång arbetsdag. Först 8-12.30 lektioner, 12.30-14.00 planering, 14-17 utbildning på Espresso, en digital resurs och slutligen 18-20 föräldramöte. Vi får se hur det går med tanke på att jag är rejält förkyld. Jag får försöka prata så lite som möjligt på dagen så att min röst håller över föräldramötet.


Dopkort

Igår var vi på dop. Jag gjorde då ett kort till tjejen som döptes.

Har blivit rejält förkyld och det känns inte roligt. På torsdag har vi föräldramöte och på lördag är det rekordträff så jag har inte tid att vara sjuk.


Jag lever!

Det har varit fullt upp så här i läsårsstarten!

Idag har jag gjort ett kort till svärfar som fyller år i morgon.
Ska framkalla foton så att jag har lite att pyssla med på rekordträffen nästa lördag.


RSS 2.0